Зошто жените изневеруваат: Три машки грешки со кои ја туркате љубената од себе

За жена да ве изневери без грижа на совест и да оди со својот љубовник доволно е само да ги игнорирате овие три важни принципи на женската психологија.

Овие три грешки се доволни за мажот да ја испрати својата жена во туѓ кревет. Иако често тој не разбира како го направил тоа и зошто таа си заминала… Жените освен сексуален однос од мажите бараат и нешто повеќе…

Запомнете, на секоја жена секогаш ѝ треба:

Заштита

Ова не подразбира само да ја штитите од хулигани туку и од некои мали деструктивни работи. На пример, заштитете ја својата сопруга од вашата мајка. Ова исклучително ѝ е важно на секоја жена. Мора да знете на кој начин да ја спасите од лошиот шеф на работа, од материјални проблеми или лоши услови на работа. Бидете вистински маж кој ќе ја штити својата сопруга подобро од кој и да е друг.

Помош

Тоа е најочигледна манифестација на љубовта. Доколку ѝ ја скратувате помошта на вашата сопруга вие всушност неа и кажувате “не те сакам“. И што потоа да очекувате од неа? Љубов? Размислете повторно! Доколку сакате да бидете вистински сопруг тогаш помагајте ѝ на вашата сопруга во спротивно таа ќе забележи дека не ви е гајле за неа и ќе замине кај друг.

Емоции

Близината е неопходна. Во кревет на жените потребни им се емоции, а не големина и квалитет на потезите. На жената потребна ѝ е страст и голема желба. Без оглед на тоа колку години брак се позади вас на жената сепак секогаш ќе ѝ биде потребна емоција во кревет. Доколку таа сака секс во четврток, а вие во четврток гледате спорт или пак се опивате тогаш таа и понатаму ќе има секс во четврток, но не со вас.

Leave a comment

error: Content is protected !!