Жесток секс во една од собите на студентскиот дом “Гоце Делчев” (18+)

Студентскиот дом “Гоце Делчев” можеби најмногу е познат по катастрофални услови во кои се сместени студентите, за што пред некое време пишуваа повеќето македонски медиуми.

Меѓутоа, студентите можат и на други начини да ги исполнуваат слободните часови, на пример на фудбалското игралиште во рамките на ова здание, како и во дискотеката која во склоп на домот.

Таму студентите можат да се релаксираат од напорните недели исполнети со учење. Меѓутоа, можат да се релаксираат и на други начини.

Имено, на Инстаграм “сторито” на еден од студентите се појавило едно експлицитно видео. Соседот од горниот кат успеал да сними две лица за време на секс. На видеото не се гледа многу, меѓутоа прилично е јасно за што станува збор.

Видеото се појави и на ЈуТјуб каналот на “maktel.mk”.

 

Leave a comment

error: Content is protected !!