Започнале оргиите во Хрватска: Граѓаните снимаат секс сцени на секој чекор, победнички е парот на карпа

Жешките игри на хрватските плажи веќе започнале. Комбинацијата од море, горештини и голи тела е добитна комбинација за оние кои сакаат да се водат од својот сексуален нагон.

Младиот пар целосно се препуштил на страстите на Бачвице и воопшто не се грижел за луѓето околу себе, покажува последната снимка која ја пратиле граѓаните во хрватскиот портал “24.hr”.

Тие им се препуштиле на страстите и уживале во својата жешка акција. Снимката можете да ја погледнете ТУКА.

И друг љубовен пар во занос бил снимен на плажата во Костарена. На овој пар не му претставувала проблем ни карпестата подлога која ја избрал за својот љубовен чин.

Тие едноставно се предале еден на друг без разлика на минувачите кои би можеле да ги снимат. А токму тоа и се случило.

 

Leave a comment

error: Content is protected !!