Зачинете го вашиот сексуален живот со нови жешки пози

Има парови кои по долгата врска едноставно ја губат меѓусебната сексуалната привлечност, па бараат повозбудливи начини да го зачинат својот сексуален живот.

Секс како нуркач

Позата започнува како класична каубојка, кога жената е над мажот, но тајната е во поставеноста на рацете и вртењето на десно под агол од 90 степени. Жената ги става рацете зад грб и прави ротација на десно, при што го стимулира и нејзиното и телото на партнерот на необичен начин.

Секс како кревач на тегови

Жената се наведува и се допира со главата завртена кон ѕидот, додека тој се мести веднаш зад неа и со секоја пенетрација ја крева од земјата.

Секс како борач

Партнерите легнуваат еден наспроти други и ги преплетуваат нозете како ножици. Оваа поза доведува до експлозивен оргазам ако се применат кружни движења при пенетрацијата.

Leave a comment

error: Content is protected !!