Во овој град сексот е најевтин, а полицијата залудно ги апси туристите

Популарното летувалиште Патаја на Тајланд име омилено на британските туристи не само поради убавината на плажите, туку и поради проституцијата.

Градот на гревот станал сексуална престолнина на светот, а илјадници Британци секоја година одат во Патаја само поради евтиниот секс.

Полицијата пак, решила да стави крај на овој растечки тренд и да ги апси сите оние кои ги користат услугите на сексуалните работнички.

И покрај апелот до странските туристи, изгледа дека тие не ги сфаќаат сериозно предупредувањата на полицијата, па и натаму ги користат сексуалните услуги.

Од друга страна, градските службеници дури и организираат нови кампањи кои би требало да ја претстават Патаја како “семејно летувалиште”.

За жал, ни тие напори не вродиле со плод, а за Нова година немало слободни соби во целиот град.

Проституцијата технички и натаму е илегална, иако со неа само во Патаја се занимаваат дури 27.000 сексуални работици. Сексот станал срж на градската економија со 1.000 барови и салони за масажа кои се покритие за борделите.

Leave a comment

error: Content is protected !!