Вежби за почетници: 15 минути дневно прават голема разлика

Ако не го забележивте тоа самите, еве ви официјална потврда – летото доаѓа, a со тоа доаѓа и периодот во кој пробувате набрзина да го доведете телото во форма. Но, ако одвоите само 15 минути дневно за вежбање, тогаш до летото ќе бидете главна атракција на плажата.

Доколку веќе одлучивте дека е време да го смените вашиот живот и да почнете да вежбате, тогаш ќе ви биде потребен план за вежбање и голема доза на самоконтрола. Секако, не може да го смените вашиот начин на живот и исхрана преку ноќ, но мора да се почне од некаде, па што поскоро го преземете првиот чекор, тоа подобро.

Со цел полесно да ја достигнете посакуваната форма, предлагаме да ги погледнете вежбите кои ќе ви ги покажат инструкторите во ова видео.

Leave a comment

error: Content is protected !!