Урнебесна караница: Брачен пар и свекрва се степаа пред камерите

Млада девојка додека даваше изјава пред камерите на бугарска телевизија, го нападна својот сопруг дека е наркоман и хомосексуале. Не штедеше зборови ни за својата свекрва, која ја нарече крокодил.

На сето ова, свекрвата не остана рамнодушна, а во караницата учествуваше и сопругот. Новинарот проба да ги смири, но во целата расправија се приклучија и соседите и роднините на ова семејство.

На крајот од „интервјуто“ новинарот заклучи дека на сите тројца треба да им дадат улоги во индиска серија. Како изгледаше оваа урнебесна караница погледнете и сами:

Leave a comment

error: Content is protected !!