Трета книга за Париз од македонската авторка Јана Мишо

Прирачникот „Како се оди во Париз“ е трето литературно дело на авторката Јана Мишо, после одличните „Скоро Парижанка“ и „Анаис од Монмартр“.

Викендов Јана го промовираше својот нов роман на Саемот за Книга во „Борис Трајковски“. Во француски стил со кроасани и колачиња таа на многубројните посетители им потпиша примероци од „Како се оди во Париз“, а за оние најсреќните кои ќе го купат нејзиниот роман, следуваат два авионски билети за оваа прекрасна европска дестинација- градот на светлината, Париз.

 

Leave a comment

error: Content is protected !!