Тој знае дека направил нешто лошо, но не се плаши да “зборува” во своја одбрана

Хаскито по име Блу не сака да биде сам дома, а тоа им го покажал и на своите сопственици.

Сите кои имаат куче знаат дека не е необично кога ќе се вратат дома да затекнат хаос кој кучето го направило.

Многу миленици ќе знаат дека згрешиле и можеби ќе се засрамат поради тоа. Но, не и Блу. Тој знае што направил, а кога сопственичката го “карала”, тој буквално не и дозволувал да зборува, бидејќи цело време нешто “зборувал”.

Поточно, Блу буквално се расправал со својата сопственичка.

На него очигледно му било здодевно, па уништил дел од креветот.

Погледнете како изгледала нивната расправија:

Leave a comment

error: Content is protected !!