Крај на 19-годишната богата кариера: Величе Шумуликоски ги “обеси копачките на клин”

Поранешниот македонски репрезентативец, 37-годишниот Величе Шумуликоски, по 19 години реши да стави крај на својата богата фудбалска кариера. Тој кариерата

Прочитај Повеќе
error: Content is protected !!