Светот гледал во рускиот и американскиот претседател, но шефот на руската дипломатија гледал во нешто друго!

И додека очите на целиот свет биле насочени кон претседателот на Русија, Владимир Путин и лидерот на САД, Доналд Трамп, еден човек не се грижел многу за нив двајца.

На него поинтересна му била Меланија Трамп, првата дама на САД.

Тој човек е шефот на руската дипломатија – Сергеј Лавров.

И додека сите слушале што Путин и Трамп имаат да кажат, Лавров се загледал во нозете на Меланија.

Не мора да објаснуваме што му го привлекло вниманието, само погледнете ја фотографијата.

Leave a comment

error: Content is protected !!