Сте виделе ли 2.500 голи жени на едно место?! Можете сега, а тие имаат добра причина за тоа

Сега овие храбри, голи и хумани жени го собориле Гинисовиот рекорд кој го држела Австралија.

Во Ирска вкупно 2.500 голи жени го собориле Гинисовниот рекорд, кој од 2015. година го држи Австралија.

Тие, имено, во саботата на 12 степени Целзиусови, на плажата Магерамор, на 50 километри од Даблин, се соблекле и влегле во вода во исто време.

Станува збор за хуманитарната акција “Strip&Dip”, која има за цел да собере пари за Дидра Фетерсон, жена која се лечи од рак на дојка.

Претходниот рекорд го држела Австралија, кога во Перт истото го направиле 786 жени.

Leave a comment

error: Content is protected !!