Сон на секоја жена: Мажите во овој знак се убедливо НАЈДОБРИ љубовници!

Нема дилема!

Сите астролози го велат истото- Лавовите се најдобри љубовници за секоја жена.

За нив секоја ноќ е нова авантура. Лавовите сакаат пет нивоа на предигра, маратонски секс и долго мазење потоа. Секоја жена со нив ќе се чувствува како главна актерка во добар еротски филм, полн со драма и сексуална тензија.

Лавовите се многу љубопитни и сакаат да истражуваат, па така ќе ја прифатат секоја игра која ќе им ја предложите. Најголема мана им е што понекогаш повеќе мислат на своето, отколку на задоволството на партнерката, а и тоа што потребно им е постојано внимание. Сепак, Лавовите и тоа како знаат да се реваншираат и да вратат за добрата „услуга“.

Можеби не се за постојани врски, но ако сакате авантура- нема подобри љубовници од нив. Ќе го паметите секој момент кој ќе го поминете заедно.

Познати Лавови се Барак Обама, Бен Афлек, Марко Маринковиќ Слаткаристика, Горан Пандев, Перо Антиќ.

Leave a comment

error: Content is protected !!