Смеење до солзи: Уште еден бисер кај Драган Вучиќ (видео)

Доколку немате што да правите во попладневните часови, слободно седнете пред ТВ и пуштете го веќе легендарниот квиз на Драган Вучиќ.

Секој ден по еден нов бисер, а можеби и повеќе ќе ви го разубават денот и ќе ве насмеат до солзи.

Драган, алал да ти е на нервите кои ги имаш!

Leave a comment

error: Content is protected !!