Connect with us

Repriza.mk

Сигурно ќе се препотите додека го гледате ова тензично видео!

Хумор

Сигурно ќе се препотите додека го гледате ова тензично видео!

Секој има талент за нешто, но понекогаш сме и антиталенти за некоја работа. Па, нормално не може секој за се да го бидува.

Денешната главна ѕвезда од видеото е антиталент за паркирање. Поточно за излегување од паркинг.  Нејзините паркирачки способности ги овековечи жена која живее во зградата до паркингот, а нејзините коментари ги насмееа сите кои го погледнаа ова видео.

Лево, десно, напред, назад и се така во круг речиси 5 минути, во трилер завршница жената со автомобилот некако успеа да излезе од паркингот. Но, нејзината голгота ги препоти сите кои 5 минути навиваа што побрзо да се „спаси“ од паркинг местото и да се врати во сообраќај.

Погледнете го урнебесното видео:

Leave a comment

More in Хумор

To Top
error: Content is protected !!