Серена Вилијамс се соблекла гола и запеала, а причината го воодушеви светот

Вилијамс е и амбасадорка на проектот “се допирам”, кој го привлекува вниманието на жените за самоиницијативно, со допир, да ја проверат состојбата на своите гради.

Една од најдобрите тенисерки на сите времиња, Серена Вилијамс, ја изненадила јавноста – кога се соблекла и запеала.

Американката го направила тоа како најава на октомвриските активности во кревањето на свеста за превентивата, како важен фактор во борбата против рак на дојката.

Вилијамс видеото го објавила на својот профил на Инстаграм.

Leave a comment

error: Content is protected !!