Седум особини на вистински лошите луѓе

Едноставно е, во светот постојат и многу лоши луѓе. Некои ги нарекуваат токсични, некои негативни, но тие се едноставно лоши- како за себе така и вас.

Ова се седум особини кои лесно ги откриваат:

1. Што и да направите, никогаш не е доволно добро.

2. Чекаат да направите дури и најмала грешка за да се истурат врз вас.

3. Често го споменуваат вашето минато и не ви дозволуваат да се смените.

4. Ќе направат се за да не се чувствувате добро во својата кожа. Кога ќе заминете од нивно друштво, ќе се почуствувате исцрпено, тапо и безволно.

5. Често критикуваат, сакаат се да контролираат и не размислуваат за потребите на другите.

6. Го нарушуваат вашиот приватен простор и никогаш не прифаќаат не како одговор.

7. Се мора да се врти околу нив, околу тоа што тие сакаат, мислат и чувствуваат.

Leave a comment

error: Content is protected !!