Се појави видео и од братот на „Абе кај си бе брат“

Видеото „Абе кај си бе брат“ веќе е легендарно, а денеска излезе и ново видео во кое ја гледаме другата страна.

Наводно, станува збор за братот од Германија со кого разговараа на видео повик на телефон, но она што го прави ова видео не толку веродостојно е дека едниот брат зборува на битолски, а другиот на струмички дијалект.

Во секој случај, конверзацијата е интересна, а веќе стана дел и од  „речникот“ на многу популарни личности на социјалните мрежи.

Во продолжение погледнете го видеото, за кое се тврди дека е снимено од братот во Германија:

Leave a comment

error: Content is protected !!