Connect with us

Repriza.mk

Се ожени Стефан Богоев, градоначалникот на Карпош (фотогалерија)

Инфо

Се ожени Стефан Богоев, градоначалникот на Карпош (фотогалерија)

Денеска, во црквата Св. Пантелејмон на падините на Водно во Скопје, судбоносното Да го кажаа Стефан Богоев и неговата избраничка Ивана Анѓелевска.

Стефан и Ивана беа неколку години во врска, а пред неколку месеци младиот градоначалник ја побара за жена. Денеска својата љубов ја овековечија пред најблиските роднини и пријатели во црквата Св. Пантелејмон, а потоа и надвор во дворот на црквата се потпишаа пред матичар.

Им посакуваме многу среќни заеднички мигови во иднина!

Leave a comment

More in Инфо

To Top
error: Content is protected !!