Руската Ким Кардашиан се соблекла во бикини, а кога се свртела, покажала задник поголем од Советскиот Сојуз

Во насока на Анастасија Квитко буквално немало некој што не погледнал, посебно од припадниците од посилниот пол.

Анастасија Квитко, која многумина ја нарекуваат руска Ким Кардашиан, овие денови ужива во Мајами, и по кој знае кој пат покажала какво тело има.

Атрактивната Русинка на плажата била во бело бикини, а до израз дошле нејзините облини, како нејзините гради, така и нејзиниот задник

Токму нејзиниот задник бил во прв план. Некои би рекле дека задникот и е поголем од некогашниот Советски Сојуз.

Leave a comment

error: Content is protected !!