Работела како чуварка во затвор, но решила дека дека не и се допаѓа – сега е порно ѕвезда

Изабела Делторе работела како чуварка во затвор. И покрај тоа што била задоволна со својата работа, чувствувала дека не е доволно среќна.

Во затворот имало премногу насилство, а многу и пречел и начинот на кој ја гледале затворениците.

“Постојано ме гледаа како да сум некој сексуален објект, па заклучив: “Еј, зошто да не заработам и од тоа нешто?”, вели Изабела своевремено Изабела.

Почнала да се занимава со стриптиз и веднаш се заљубила во таа работа. Сфатила дека во една ноќ може да заработи многу пари, додека во претходната работа би ги заработила за две недели. Па така одлучила дека не се враќа на затворот, а откако го напушти, убавата Австралијанка се појави на неколку насловни страници на магазини за возрасни, направи и свој календар со голи фотографии и основала веб страница со содржина за возрасни.

“Среќна сум и имам поголема самодоверба”, тврди таа и додава дека претходната работа ѝ била од корист и за новата работа. Вели дека знае многу лесно да се справи со напорните клиенти.

Leave a comment

error: Content is protected !!