Порно ѕвездата Стоја го засрами водителот на 1тв (видео)

Вчера на македонската национална телевизија гостуваше порно актерката Стоја која има српско потекло.

Во Македонија е дојдена поради премиерата на филмот Ederlezi Rising, каде што ја толкува главната улога. Се работи за научно фантастичен филм, сниман во Србија, со српска екипа. Ова е нејзин прв наративен филм, како што самата вели. Досега глумела само во филмови за возрасни, односно порно.

Водителот Влатко Чаловски беше срамежлив во интервјуто, бидејќи не знаеше како да и се обрати на актерката. Сериозни филмови, па филмови за возрасни, па ред други приказни паднаа во студиото на 1тв.

Актерката Стоја се однесуваше како вистинска дама и одговори на секое провокативно прашање на новинарот Чаловски.

Инаку, Џесика Стојадиновиќ Стоја е една од најпопуларните светски порно актерки.

Погледнете како изгледаше нивниот разговор:

Leave a comment

error: Content is protected !!