Пенис лансиран во вселената?

Двајца милијардери кои се луѓе со визија и посакуваат напредок за целата планета водат меѓусебна трка за освојување на вселената. Илон Маск и Џеф Безос се креативните творци на компаниите Тесла и Амазон, а и двајцата постојано се во „битка“ за преставување најнова технологија.

„Blue Origin LLC” на Безос, пред месец и половина ја тестираше и лансираше својата ракета која ја носи капсулата „New Sheparde”. Лансирањето привлече големо внимание од јавноста, но освен немерливиот допринес, предзвика и доста смеење.

Видеото кое на Јутјуб го постави редакцијата „CBS News” не е коментирано од научната заедница, туку коментарите под видеото најмногу се занимаваат со неспецифичниот облик на ракетата. Поради конструкцијата- вертикалната ракета која на врвот носи капсуса има фалусен облик и многу реален изглед на машки полов орган. Иако сите ракети со сличен облик, сепак оваа посебно се издвојува, во што ќе се уверите и самите. Вниманието го привлекуваат урнебесните коментари под видеото, не само додека полетува, туку и кога после лансирањето го гледаме одвојувањето и слетувањето на капсулата и ракетата.

Еве дел од најсмешните коментари:

  • Изгледа дека жените се инфилтрирале во вселенската индустрија
  • Дали е ова случај во кој техниката ја копира природата, или природата техниката? Од сега на мојот пенис ќе гледам со други очи.
  • Има и вибрирачки додаток
  • Понекогаш, поготово наутро ќе се лансира сам од себе, без никаква причина
  • Изгледа како пенис. Одлична работа, Безос!
  • Може да биде употребен и после неколку пати.
  • Сепак величината не е важна, бар така велат тие.
  • Илон Маск прати автомобил во вселената. Џеф Безос испрати дилдо.
  • Вселената никогаш не даде дозвола, ова е силување на универзумот.
  • Требало да ја направат малку подзакривена.

Leave a comment

error: Content is protected !!