Пејачката Тамара Тодевска ќе стане мајка по втор пат

Тамара е една од нашите најдобри, но и најзгодни пејачки на македонската музичка сцена.

Од љубовта со сопругот Александар, веќе ја има ќеркичката Хана, која од уште од мали нозе покажа дека го има музичкиот талент на мама.

Деновиве поп пејачката и откри на јавноста дека е бремена по втор пат, но се уште не знае дали станува збор за момче или девојче.

Наскоро на двегодишната Хана ќе и се придружи уште едно бебе кое секако ќе го развесели семејството, а покрај Тамара, Александар и Хана, најмногу на оваа радосна вест, ќе се весели тетка Тијана.

Leave a comment

error: Content is protected !!