Патувал со сопругата со авион, а потоа пилотот го изговорил неговото име

Адри и Дејвид Роуз патувале со авион од Флорида во Колорадо, кога таа открила дека е бремена. Адри не сакала тука-така да му ја соопшти таа вест на сопругот, па го замолила авионскиот персонал да и помогне во изненадувањето.

-Имам голема молба. Тукушто дознав дека сум бремена и навистина сакам да го изненадам сопругот. Се надевам дека вие тоа ќе го објавите пред полетувањето. Неговото име е Дејвид Роуз и седи на седиштето 28E. Ако можете да ми дадете знак дека ќе објавите, јас ќе ја подготвам камерата – напишала Адри во пораката која и ја подала на стјуардесата. Таа набрзо и потврдила дека ќе и помогнат во изненадувањето.

-Овде е вашиот пилот, ги молам Дејвид и Адри Роуз за внимание. Именуваната двојка успеа да прошверцува дополнителен патник во авионот. Имено, Адри неодамна дозна дека е бремена. На парот му честитаме за приновата – се слушнало од разгласот. Дејвид бил целосно збунет од среќната вест, додека останатите патници воодушевени врискале.

-Чекај, што? повторуваше идниот татко.

-Господине Роуз, сега кога ја слушнавте веста, боцата со кислород ви е при рака – додаде пилотот.

Снимката од збунетиот Дејвид е објавена на Фејсбук, а досега е прегледана 140.000 пати.

Leave a comment

error: Content is protected !!