Па вежбај пи*ка ти мајчина: Одговорот на овој дедо за грипот е хит, а тој е најпознат пензионер на Балканот

Снимката од загрепскиот пензионер кој дал оригинален одговор на прашањето дали се плаши од грип, станала една од највиралните видеа во регионот.

“Не постои грип, злато мое, 82 години, никогаш болен, никогаш на лекар. Тоа запаметете го сите. Срамота, пензионерите го уништија здравството. Ме боли рака, ме боли нога, се ме боли. Па вежбај пи*ка ти мајчина”, порачал виталниот 82-годишен пензионер.

Кратката верзија која трае само 13 секунди била објавена од новинарот на Н1 телевизија, Илија Јандриќ, а на радост на оние за кои одговорот на пензионерот Тони бил прекраток, доаѓа и подолга верзија.

Во траење од минута и 8 секунди Тони споделил уште неколку мудрости за групот, додавајќи дека никогаш не одел на лекар.

Leave a comment

error: Content is protected !!