Connect with us

Repriza.mk

Оваа снимка најдобро покажува како се ризикува животот за добра фотографија

Инфо

Оваа снимка најдобро покажува како се ризикува животот за добра фотографија

“Внимание, внимание! Лајнете го и споделете го ова видео за повеќе луѓе да разберат колку е опасно да се стои вака блиску до бран. Бидете внимателни, а одличен поглед ве очекува и на 20 метри подалеку од работ”, се наведува во описот на снимката.

За среќа, жената од сниката успеала да го преживее соборувањето од силниот бран и да мине со само неколку модринки.

Снимката настанала на мал остров на југоисточниот брег на Бали, поточно на карпестиот видиковец “Devil’s Tears” кој е омилен меѓу туристите.

Leave a comment

More in Инфо

To Top
error: Content is protected !!