Оваа Русинка ќе ја разгори вашата фантазија

Ирина Аверина е фотографка од Русија чии фотографии ја разгоруваат машката фантазија.

Аверина соработувала со многу познати личности од Русија, а нејзините фотографии се повеќе од експлицитни. Имено, станува збор за разголени женски тела кои на нејзиниот Инстаграм профил ја подигнуваат температурата.

Фотографката ја следат повеќе од 19 илјади лица, а кога ќе ги погледнете фотографиите, ќе сфатите и зошто е тоа така.

Leave a comment

error: Content is protected !!