Оваа поза ви гарантира поголема страст во креветот

Кога некој ќе спомене снежен ангел, сосема е нормално првата асоцијација да не е секс поза, но овде станува збор токму за тоа.

Експериментирањето со новите техники во кревет е одличен начин за одржување на страста во врската, а секс позата „снежен агнел“ е прекрасна, интимна и еротична, но и тешка за изведување.

Експертот за врски, Анабел Најт, за „Daily Star“ вели дека ова е лесна техника за подлабоко запознавање на партнерот во спалната соба, а станува збор за еден вид на имитација на мисионерската поза, во која партнерката има поглед на позадината на машкото.

Иако партнерите во оваа техника го губат контактот со очите, ќе имаат поубав поглед на телото.

„Таа лежи на кревет, а него главата треба да му е под нејзините нозе, кои стојат на нејзините рамена“, додава Анабел.

За уште поинтензивно искуство, тој препорачува лубрикант, но и секс играчки.

Leave a comment

error: Content is protected !!