Ова ви го убива сексуалниот живот

Научниците од Универзитетот Ланкастер во Англија откриле дека постои конекција помеѓу лошиот секс и другите навики во текот на вечерта.

Тие востановиле дека луѓето најчесто користат интернет помеѓу 22 и 23 часот, што сугерира дека гледаат серии или филмови. А поради тоа што гледаат серии не се заинтересирани за секс. Тоа е заклучок од истражувањето на професорот Дејвид Спигелхалтер од Кембриџ кој смета дека младите парови не се заинтересирани за секс бидејќи премногу гледаат телевизија во спалната соба.

Новите податоци укажуваат дека секој осми 26 годишен, никогаш немал сексуален однос што е огромен пораст во споредба со минатата година, во која нормата била еден од 20.

 

Leave a comment

error: Content is protected !!