Connect with us

Repriza.mk

Ова слатко животно прооде благодарение на современата технологија

Uncategorized

Ова слатко животно прооде благодарение на современата технологија

Мерлин е патка на која магијата на модерната технологија му овозможила да оди.

Птицата била пронајдена со деформитет на ногата кој му оневозможувал мобилност. “Goat and Anarchy”, непрофитна организација од Хамптон, им помага на несреќните животни и прави чуда кога станува збор за нивното здравје.

Добрите луѓе и помогнале на патката и направиле количка во која може да се движи, што е многу важно пред се од кондициони причини, па сега Мерлин се движи и го одржува своето здравје.

Мерин брзо ја прифатил количката. Иако многу се прилагодувал во движењето со неа, сепак успеал.

Сега Мерлин трча во својата количка и ужива во движењето.

Leave a comment

Continue Reading
You may also like...

More in Uncategorized

To Top
error: Content is protected !!