Ова се проблемите на жените со големи гради

Може да се каже дека мажите им се восхитуваат на големите гради, но жените имаат проблеми со тоа што никогаш не смеат да бидат без градник.

Жените со големи гради избегнуваат и кошули, бидејќи премногу им ги истакнуваат градите. Копчињата изгледаат како да ќе пукнат во секој момент.

Жените со големи гради не можат не можат ни да спијат на стомак. Преголемите гради никогаш не дозволуваат да се оди некаде без засилено лежиште.

Leave a comment

error: Content is protected !!