Ова кутре едноставно не сака да го напушти пет-шопот

Веќе навикнавме дека златните ретривери се откачени, своеглави и едноставно, никогаш нема да престанат со играта.

Така ова кучеце не сака да ги напушти своите пријатели од пет-шопот.

Тој решил. Може да си оди од таму само ако некој го извлече. Така и било.

Меѓу другото, погледнете и самите.

Leave a comment

error: Content is protected !!