Никол Шерцингер е бомба, а вака изгледа нејзината сестра

Кеала Шерцингер е 10 години помлада од Никол.

40-годишната Никол Шерцингер важи за една од најзгодните жени на светот. Доколку не сте знаеле, таа има 10 години помлада сестра која се вика Кеала.

Како и нејзината славна сестра Никол, и Кеала има одлична фигура.

Кеала се занимава со хуманитарна работа, мајка е на три деца, и многу е блиска со популарната пејачка.

Двете всушност се полусестри, откако Гери Шерцингер, очувот на пејачката, ја посвоил Никол.

На последната заедничка фотографија, Никол и го честитала роденденот на својата помлада сестра.

“Среќен роденден на мојата подобра половина! Многу те сакам сестро”, напишала Никол.

Leave a comment

error: Content is protected !!