Никој не им верува дека се мајка и ќерка, а момчињата остануваат шокирани кога дознаваат колку години има Луиз

Овие мајка и ќерка откриле дека најмногу сакаат заедно да излегуваат по клубови и дека сите мислат дека се сестри.

Луиз Смит и нејзината ќерка Ели привлекуваат внимание каде и да се појават, бидејќи повеќе изгледаат како сестри отколку како мајка и ќерка.

Убавиците од британскиот град Солисбери често излегуваат заедно и по ноќни клубови, и покрај тоа што едната има 42 години, а другата 20. Заедно оделе по клубови и на Ибица. Се опишуваат како најдобри другарки, и тврдат дека се прават заедно.

Луиз често на својата ќерка и позајмува облека, а често се наоѓа и во флерт со момчиња кои се генерација на нејзината ќерка. Заедно работат во фризерски салон, а Ели тврди дека токму нејзината мајка ја започнува забавата каде и да се појават.

“Се е супер додека не почнат да и се додворуваат момчиња на моја возраст, па морам да им кажам дека ми е мајка”, вели Ели.

Leave a comment

error: Content is protected !!