Научно докажано: 10 песни кои го подобруваат расположението

Музиката може да не утеши, да ни го олесни вежбањето, да ни го подобри расположението.

Научниците откриле 10 песни кои најдобро влијаат врз нашата психа. Доктор Јакоб Јољ, когнитивен неуролог од Универзитетот Гронинген во Холандија, пронајде формула која ги открива песните за добро расположение.

Еве ја листата на најдобри песни кои со сигурност ќе ве расположат:

Leave a comment

error: Content is protected !!