Наследникот на Брус Ли е тука: Ова неверојатно дете ќе ве воодушеви со своето познавање на боречките вештини

Рисеи Имаи има осум години. Живее во Јапонија, а покојниот актер и кунг фу мајстор, Брус Ли, му станал пример благодарение на филмовите кои ги гледал со своите родители.

 

Поради Брус почнал да тренира под надзор, кога неговиот талент за боречки вештини бил потврден.

Рисеи денес прави склекови, оди на раца и вешто изведува бројни боречки зафати.

Неверојатно е зрел за своите години, а во разговорите со новинарите изјавува дека некогаш е премногу брз, некогаш премногу бавен, но дека најважно му е од ден во ден да станува се подобар.

Leave a comment

error: Content is protected !!