Нашол ракун во својот двор, а ракунот никако не сакал да замине

Човек го пронашол малечкиов во својот двор, меѓутоа, тој бил толку тврдоглав што не сакал да си оди. Човекот кој успеал да го сними непоканетиот гостин пробал се. Меѓутоа, малиот тврдоглавец решил да не замине.

Мажот прво се обидел да “зборува” со ракунот, секако, безуспешно. Потоа со гребло се обидел да го пренасочи до другата страна на дворот. Тоа делумно успеало, бидејќи ракунот се закачил цврсто за оградата и стоел на истата.

Кога конечно го префрлил, малиот бил прилично лут. Погледнете ја неговата реакција.

Leave a comment

error: Content is protected !!