Ова е најопасниот автопат која би ја заледила крвта во вените на секој возач! (ВИДЕО)

Планинскиот пат на големите Хималаи по кој стотици луѓе дневно поминуваат со своите автомобили освен што го носи името “автопат со најубав поглед“ за голем дел од минувачите кои не се од месноста е и “пат на хоророт“.

Дури и најмал грешен потег Ве води кон провалија длабока најмалку 1000 метри.

Размислете убаво дали сте доволно храбри за да седнете на совозачкото место за да го поминете овој пат со неколку остри свиоци кој ќе Ви одземат безброј воздишки и стресови.

Leave a comment

error: Content is protected !!