На овие дестинации момчињата најмногу сакаат да ги запросуваат своите избранички

Повеќето мажи сакаат запросувањето на нивната девојка да биде оригинално, романтично и магично.

 

Едноставно, да станува збор за запросување на кое е многу тешко да се каже “не”, но и кое ќе остави убав спомен кај двајцата.

 

Поради тоа, мажите се одлучуваат да ги однесат своите девојки на патување, пред се на некоја романтична дестинација.

 

Во текот на годините некои светски дестинации станале популарни за “поставување на прашањето”, а еве кои се најпопуларни:

 

Дизниленд во Париз

Ајфелова Кула, Париз

Нијагарини водопади

Централ парк, Њујорк

Кулата на Јулија, Верона

Бора Бора

Лондон

Рим

Езеро на љубовта, Бриж

Поларна светлина во Исланд

Замок Нојшванштајн, Баварија

Leave a comment

error: Content is protected !!