Марија ја продава својата невиност и се надева дека ќе заработи најмалку 100.000 евра: Сака нејзината мајка да биде горда на неа

Својата “понуда” ја објавила преку сајтот “Cinderella Escorts”, агенција специјализирана за посредување меѓу жени кои се подготвени да ја наплатат својата невиност и потенцијални богати клиенти.

Девојката од Азербејџан ја продава својата невиност и се надева дека ќе заработи најмалку 100.000 евра, а на овој чекор се одлучила за да ја направи својата мајка “горда”.

23-годишната Махбуда Мамаџада, е една од најуспешните манекенки во Азербејџан. Парите од продажбата на невиноста, како што рекла, планира да ги искористи за купување на куќа за својата мајка, како и да ги финансира своите студии во странство.

“Мојата мајка направи се за мене. Сега е мојот ред. Сакам да ја направам горда”, рекла Махбуда.

Својата понуда ја објавила преку сајтот “Cinderella Escorts”, агенција специјализирана за посредување меѓу жени кои се подготвени да ја наплатат својата невиност и потенцијални богати клиенти.

Манекенката на овој сајт е позната како Марија, а во видео снимката ги објаснува своите планови.

На видеото вели дека планира да ја продаде невиноста за најмалку 100.000 евра. Од заработените пари сака на својата мајка да и купи куќа, да си обезбеди диплома на некој странски универзитет, но и да патува низ светот.

Таа има медицински докази кои потврдуваат дека е невина.

Leave a comment

error: Content is protected !!