Connect with us

Repriza.mk

Македонка го „благослови“ новото Ауди ТТ на синот со света вода (видео)

Хумор

Македонка го „благослови“ новото Ауди ТТ на синот со света вода (видео)

Може да се преселиме и на крај на светот, но некои навики никогаш нема да изумрат- како на пример благословувањето со света вода за среќа. 

Оваа Македонка, која живее во дијаспората, реши да го благослови новиот автомобил на нејзиниот син. Зема света вода и убаво испрска и од внатре и од надвор, додека синот, односно сопственикот на Аудито, беснееше поради изводенетите седишта.

Кога нема поп во близина, еднакво добро и мајка може да ја заврши работата. Погледнете како изгледаше благословот од мајката на извесен Зоран Нацев:

Leave a comment

More in Хумор

To Top
error: Content is protected !!