Мачка и глушец природни непријатели? Еве доказ дека сепак не е така

Иако овие животни по правило се природни непријатели, оваа преслатка компилација на домашни видео клипови го докажала спротивното.

Има ли нешто послатко од овие животинчиња кои се всушност непријатели, но научиле да живеат заедно и да се сакаат повеќе од се.

Тие уживаат играјќи заедно, меѓусебно се галат и мазат, се грижат едни за други и се бескрајно среќни. Понекогаш се прашуваме како животните можат да совладаат толкави различности, а ние луѓето не можеме.

Погледнете го ова видео и разубавете си го овој тмурен ден:

Leave a comment

error: Content is protected !!