Упссс : Не лажат ли очиве…? Лила Покажа Многу Повеќе Отколку Што Планираше

Лила Филиповска е дефинитивно најпознатата инфлуенсерка на нашите простори. Водителката постојано ги држи информирани своите следбеници за нејзините активности по теркот на светските инфлуенсери и тоа го прави на вистински сензуален начин. Овојпат , Лила сакаше да покаже како ги негува своите нозе во летниот период, но покрај грациозните исончани нозе погледот ни го привлече и нешто друго…. Дали Филиповска сакаше намерно да покаже и нешто повеќе или пак тоа е само во нашите глави, оценете сами.

Leave a comment

error: Content is protected !!