Контроверзната манекенка Дунавка Трифуновска: “Владо Јаневски е совршен љубовник”

Манекенката Дунавка Трифуновска, за прв пат јавно проговори за љубовта со популарниот македонски пејач.

Имено, Дунавка во интервјуто за “Репортер” кажа дека Владо е совршен љубовник, но и дека функционираат добро и како љубовници и како соработници.

„Владо ми дозволи да бидам она што сакам. Не е тајна дека сме заедно. Блиски сме и не криеме дека имаме љубовна врска. Јавно се појавуваме заедно се едно дали не виделе во хотел или шетаме во Охрид низ чаршија“, вели Трифуновска.

Leave a comment

error: Content is protected !!