Камерите снимиле ликвидација: Руски мафијаш го славел излегувањето од затвор, а од зад него се појавил вооружен маскиран напаѓач

Рускиот мафијаш, Александар Жестоков, лидер на криминална група од Новокузњецк, отишол во локалниот паб да го прослави излегувањето од затворот во кој минал 7 години поради убиство и изнуда.

Меѓутоа, не стигнал да ја прослави слободата бидејќи му пришол маскиран напаѓач и испукал неколку куршуми во него, што било снимено од надзорните камери.

Како што пренесуваат локалните медиуми, никој не повикал полиција, а сите многу брзо се разбегале.

 

Leave a comment

error: Content is protected !!