Какви им се градите на жените – таков им е сексуалниот карактер

Пиеро Лоренцони, италијански сексолог, смета дека градите на жените можат да го назначат карактерот во иста мера како што може и астрологијата. Тој женските гради ги поделил се дињи, грејпфрут, крушки и лимони.

Сакате ли да ѕирнете во тајните женски души пред да се впуштите во страствена прегратка, помош побарајте во старата шпанска уметност на пророците – стерноманитија.

Овој термин се однесува на пропагирање на иднината од обликот и карактеристиките на градите, а во денешно време со овој метод се служат и експертите.

Се тврди дека женскиот карактер може да се прочита по обликот и големината на нејзините гради.

Според теоријата на Лоренцини, жените со мали гради се возбудливи, интелигентни, сакаат секс и се вистински животни сопатници.

Но жените со големи гради ги дели на оние кој ретко би одбиле покана за секс и дами кој повеќе уживаат во нежност.

ДИЊА

Овошниот попис започнува со дињата. Пиеро тврди дека жените со округли гради изгледаат мајчински настроени. Но жените со облик на гради како диња пред се сакаат восхит од мажите. Ако ги мазите ретко ќе ја отфрлат вашата покана за секс.

ЛИМОН

Мажите кој сакаат диви жени, со нескротлив карактер треба да ги одберат оние чиј врв потсеќа на половина од лимон. Овие жени се полни со живот, понекогаш слатко дрски, но пред се сакаат живот полн со изненадувања и адреналински задоволства.

ГРЕЈПФРУТ

Жените кои се кријат позади овие гради далеку се од она што тие очекуваат. Можеби делуваат секси и заводливо, но тие се навистина срамежливи и не се заинтересирани за големи изливи на страст. Ќе го размазат партнерот но пред сексот секогаш и е размената на нежност.

КРУША

Ако сте пикирале убавица со гради во форма на круши, иако се конзервативни, овие жени сакаат секс во секаква варијанта. И внимавајте! Иако делуваат многу сериозно, склони на прељуба.

Leave a comment

error: Content is protected !!