Connect with us

Repriza.mk

„Кај си бе брат“ реши да се откаже од мајката (видео)

Хумор

„Кај си бе брат“ реши да се откаже од мајката (видео)

Нашиот омилен „Кај си бе брат“ имаше мала караница со својата мајка и реши да се откаже од неа.

По разговорот со братот кој живее во Германија, веќе легендарниот „Кај си бе брат“ малку се опи и реши јавно да каже дека се откажува од мајка му. На почетокот на видеото, тој изнервиран од нејзините постапки, пред јавноста изјави дека ќе се откаже од неа.

Но, за среќа оваа фамилијарна драма има убав крај. На крајот од видео приказната, другарот си кажа дека мајката ја сака најмногу на свет.

Погледнете како звучи најновата изјава од интернет легендата:

 

Leave a comment

More in Хумор

To Top
error: Content is protected !!