Јане на оригинален начин и го честиташе роденденот на својата 70-годишна мајка

Тешка задача е да одбере правилниот подарок за вашата мајка. Токму од тие причини, во замислата мора да се внесе многу труд, но и да се биде прилично оригинален.

Токму таков бил подарокот кој 70-годишната Маре го добила од својот син Јане.

Јане Стефанов е инаку е член на аероклубот “Скопје”, а вниманието на јавноста го привлече со неговата оригинална честитка и подарок за 70-тиот роденден на неговата мајка Маре.

Погледнете со што Јане ја изненадил својата мајка.

Leave a comment

error: Content is protected !!