Избегнувајте ги ако можете: Овие хороскопски знаци се покомплицирани отколку што мислите!

Овие знаци имаат одлични особини, но поради некои спаѓаат во луѓето кои и се напорни на околината. Дали се согласувате?

Овен

Иако се великодушни и со топол карактер, припадниците на овој знак, знаат да бидат многу тешки и напорни поради своето однесување кое е насочено во барање внимание од другите, вклучувајќи драма, манипулации, глумење на жртва, па дури и сексуално заводливо однесување насочено кон придобивање на луѓето.

Рак

Добродушните Ракови во своите жолти минути може да стекнат бројни непријатели, поради кои тие околу нив, попрво би избегале од сопствената кожа, отколку да ги трпат екстремните промени на расположението, тешкотиите во контролирање на бесот и минливите паранои на Раковите.

Вага

Големи се дипломати и еден од најдруштвените знаци во хороскопот, но имаат и една многу мрачна црта, поради која многу ги избегнуваат- склони се кон пасивна агресија. Тоа подразбира контрадикторни чувства во моменти на стрес. Поради нерешените чувства на полама вредност, осцилираат помеѓу чувствата на помала вредност и супериорност. Ако се соочат со сопственото однесување, не чувствуваат вина, туку ги набедуваат другите.

Риби

Премногу чувствителните и повлечени припадници на овој знак, можат да бидат тешко подносливи ако ги фати меланхолија. Тогаш се претерано чувствителни на секој облик на критика, пасивни се, неодлучни и преполни комплекси, па ќе пробаат сите фрустрации да ги излечат врз најблиските.

Leave a comment

error: Content is protected !!